BeachfestLommel
Beachvolleybal@Beachfest
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een leuk recreatief beachsoccer en -volleybaltornooi strijkt dit jaar voor de tweede keer neer in Lommel. Verwacht je aan veel sfeer, leuke muziek en helemaal in zomerse sferen.
 

VRIJDAG 1 JULI
Recreatief Beachvolleybaltornooi

Je ploeg bestaat uit minimum 4 en maximaal 8 spelers (probeer minstens met 5 spelers in te schrijven ivm eventuele uitval van een speler). Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per ploeg. Meer info kan je terug vinden op het inschrijvingsformulier via de knop 'inschrijven'.

Het Beachvolleybaltornooi gaat stipt om 10 uur van start. Aanmelden kan vanaf 9.30 uur.
Nood aan verfrissing of een lekker hapje tussendoor? De foodbars en onze zomerbar zijn doorlopend open.

De grote finale gaat van start rond 16 uur.

Er is na het tornooi de mogelijkheid om aan te schuiven aan een BBQ voor € 18,- / persoon. Deze heerlijke BBQ wordt verzorgd door ‘Traiteur Jell & Roel’ en zal doorlopend geopend zijn van 16 tot 20 uur.

Inschrijven voor ons beachvolleybaltornooi en de BBQ kan hier.

VRIJDAG 1 JULI (vanaf 17 uur)
Bedrijven Afterwork Beachvolleybaltornooi

Er is voor de Afterwork een bedrijvenpakket van € 450,- samengesteld. Hierbij zijn de inschrijving van 6 personen, 6 x BBQ, een fles bubbels, 50 jetons en een vermelding op het LED scherm inbegrepen.
Indien de vermelding op het LED scherm niet gewenst is dan zijn de inschrijfkosten € 200,- per team.

Het Afterwork Beachvolleybaltornooi gaat om 17 uur van start, de heerlijk BBQ (verzorgd door ‘Jelle & Roel’) zal doorlopend geopend zijn van 16 tot 20 uur.

Extra personen inschrijven, naast het bedrijvenpakket, is ook mogelijk. Via de inschrijvingsknop kan je extra personen inschrijven om deel te nemen (€ 10,- p.p.) en/of aan te schuiven aan de BBQ (€ 18,- p.p.). Uiteraard is het toegestaan om meerdere pakketten per bedrijf aan te kopen.

Elk ingeschreven bedrijf krijgt een gereserveerde tafel in onze grote tent.

Inschrijven voor ons Afterwork Bedrijven Beachvolleybaltornooi kan hier.


ZATERDAG 2 JULI
Belgian Beachvolleybal Kwalificatie.

Zomerparty met DJ.


ZONDAG 3 JULI
Belgian Beachvolleybal Hoofdtabel.

Zomerparty met DJ.

 

faq

Wil je zeker zijn van je deelname aan een bepaald tornooi? Schrijf dan zo snel mogelijk in! Hoe vroeger, hoe liever. Na het invullen van het inschrijvingsformulier, krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Deze mail volgt ten laatste 2 dagen na indienen van je inschrijvingsformulier. Mocht je na 2 dagen geen mail ontvangen hebben, gelieve de organisatie te contacteren!

Pas na de betaling is je inschrijving definitief.

Dat kan zeker! Je moet echter wel voor elk tornooi waaraan je wenst deel te nemen, een apart inschrijvingsformulier invullen.

Beach Lommel vzw doet er alles aan om jouw tornooi zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. We zorgen voor perfecte terreinen en maken ze vrij van afval en scherpe voorwerpen. Voor de recreatieve sporters is er door Beach Lommel vzw een ongevallenverzekering afgesloten voor de letsels die je oploopt tijdens het beachtornooi.
De medewerkers van Lommel Beach vzw, de medewerkende verenigingen en/of personen zijn echter NIET aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van je eigendommen!

Heb jij je ingeschreven, maar betaalde je nog niet? Dan kunnen we jouw deelname niet garanderen. Deelnemers die wel betaald hebben, krijgen voorrang op het ogenblik dat wij de wedstrijdschema's opmaken. Ter plaatse betalen kan alleen na voorafgaand akkoord van de wedstrijdleiding.

Om logistieke redenen en om iedereen een aangenaam wedstrijdschema te kunnen geven, sluiten wij de avond voor het tornooi de inschrijvingen af. Via de website kan je inschrijven tot 20u op de dag voor het tornooi. Mocht je te laat zijn met inschrijven en wil je toch nog heel graag deelnemen? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de organisatie. We zullen dan verder bekijken wat er mogelijk is.